Työn alla -remonttikierrokset 29.9.

Työn alla -remonttikierrokset 29.9.

Miltä museo näyttää, kun se on remontissa? Tarjoamme harvinaisen tilaisuuden vierailla suljetussa Päivälehden museossa uudistustöiden ollessa vielä käynnissä. Kierroksilla museon työntekijät kertovat meneillään olevasta museouudistuksesta. Mikä muuttuu, mikä säilyy? Kierrokset järjestetään perjantaina 29.9.2023 klo 15 ja klo 16.

Vaikka ovi on lukossa, Päivälehden museon henkilöstö ei pyörittele peukaloitaan vaan esimerkiksi käsikirjoittaa näyttelyitä, uudistaa verkkosivuja, valikoi tuotteita museokauppaan ja luonnostelee tulevia tapahtumia ja työpajoja.

Työn alla -kierrosten kesto on noin 45 minuuttia ja niille on rajoitetun osallistujamäärän takia ennakkoilmoittautuminen. Molemmille kierroksille otetaan enintään 15 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen museo@hssaatio.fi maanantaista 25.9. klo 10 alkaen.

Kerro viestissäsi, haluatko osallistua kello 15 vai 16 alkavalle kierrokselle (tai ovatko molemmat ajat sopivia). Lähetämme vahvistusviestin kaikille ilmoittautuneille. Mahdollisista peruutuksista tulee ilmoittaa, jotta voimme tarjota paikan toiselle osallistujalle.

Kierrokset eivät ole välttämättä täysin esteettömät, sillä liikumme tiloissa, joissa tehdään remonttia. Kierroksilla ei kuitenkaan kuljeta rappusissa. Annamme tarvittaessa lisätietoja liikkumisesta.

Tapahtuma on osa Museoliiton 100-vuotisjuhlaohjelmaa. Museon kulisseissa -tapahtumia vietetään tänä syksynä ympäri Suomea: ne löytyvät museot.fi -tapahtumakalenterista.

Jaa tämä artikkeli