Lastenkirjapäivän perhetapahtuma 2.4.

Lastenkirjapäivän perhetapahtuma 2.4.

Tervetuloa lastenkirjallisuuden, sanataiteen ja luovan ilon äärelle!

Lastenkirjapäivän perhetapahtuma
sunnuntaina 2.4. klo 13–16
Päivälehden museon auditoriossa

Lasten- ja nuortenkirjallisuusyhdistys IBBY Finland ry juhlistaa kansainvälistä lastenkirjapäivää satujen, tarinoiden, taiteen ja itseilmaisun parissa!

Tapahtumassa pidetään kaksi kirjanlukuhetkeä sekä tehdään sanataidetta IBBY:n järjestäjien tuella. Sanataidetehtävissä lapsi saa itse luoda omia kirjan sivuja erilaisten materiaalien ja tehtävien avulla. Tekeminen soveltuu yli 3-vuotiaille lapsille.

Tapahtuma on maksuton eikä erillistä ilmoittautumista vaadita.

Kansainvälistä lastenkirjapäivää vietetään 2. huhtikuuta, H.C. Andersenin syntymäpäivänä. Sitä on juhlittu maailmanlaajuisesti jo vuodesta 1967 lähtien. Päivän teema on tänä vuonna: “Minä olen kirja, lue minut”.  Lastenkirjapäivää organisoi kansainvälinen International Board on Books for Young people (IBBY), jonka osana toimii myös IBBY Finland ry. Lue lisää kansainvälisestä lastenkirjapäivästä.

Tapahtuma Facebookissa: https://fb.me/e/2olrIvKkA

Kuvitus: Aino Koivula / IBBY Finland

Jaa tämä artikkeli