Elokuvanäytös 28.3.: Coded Bias

Elokuvanäytös 28.3.: Coded Bias

Tervetuloa katsomaan algoritmien ja tekoälyn yhteiskunnallisesta vallasta kertova dokumenttifilmi! Yhdysvaltain Helsingin-suurlähetystö järjestää yhdessä Päivälehden museon kanssa tilaisuuden, jossa esitetään dokumenttielokuva Coded Bias. Esitys on museon auditoriossa tiistaina 28. maaliskuuta klo 17:30.

Elokuvanäytös juhlistaa kansainvälisesti vietettävää Women’s History Monthia. Elokuvan kesto on 86 minuuttia ja sen kieli on englanti, ei tekstitystä.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja ilmoittautua voi 27.3. asti sähköpostitse osoitteeseen: HelsinkiEvents@state.gov. Tarkemmat ohjelmatiedot voi lukea tapahtuman kutsusta, jonka voi ladata tästä PDF-tiedostona.

Elokuvan traileri:
https://vimeo.com/shalini/codedbiastrailer

Jaa tämä artikkeli