Lavarunoutta 13.12.: Poetry Pop Up Kellari

Lavarunoutta 13.12.: Poetry Pop Up Kellari

Helsinki Poetry Connection vierailee Päivälehden museossa tiistaina 13.12.2022 klo 18 alkavassa tapahtumassa: Poetry Pop Up Kellari on monitaiteinen open mic -ilta, johon voi tulla esittämään omaa runouttaan. Klubin juontavat Juha Rautio ja Outi-Illuusia Parviainen. Vapaa pääsy!

Helsinki Poetry Connection ry on vuonna 2013 perustettu poliittisesti sitoutumaton ja kaikille avoin yhdistys, jonka tarkoitus on edistää lavarunouden asemaa ja toimintaedellytyksiä Suomessa. Yhdistys aloitti toimintansa rekisteröimättömänä kollektiivina vuonna 2008.

Lämmittelijänä esiintyvät Kultapalmut (Topias Tiheäsalo, kitara, Pauliina Mäkelä, visuaalit). HPC valitsee ennakkoon ilmoittautuneiden joukosta muutaman runoilijan esiintymään Kultapalmujen kanssa! Ennakkoilmoittautuminen: lähetä 1–3 omaa runoa torstaihin 1.12. mennessä osoitteeseen juha@juharautio.com. Ilta jatkuu tavallisen open micin merkeissä: tähän osuuteen ei tarvita ennakkoilmoittautumista.

Tapahtuman aikana Karri Kokko tekee tilassa aseemisia kritiikkejä. Karrilta voi pyytää omasta teoksesta tai mistä tahansa aseemisen kritiikin, jonka saa ottaa mukaan.

Esteettömyystiedot: Päivälehden museon kaikkiin yleisötiloihin, myös Painokellariin on esteetön pääsy. Kellariin pääsee kierreportaiden lisäksi hissillä. Museon ulko-ovella on yksi porras sekä matalahko kynnys. Portaan ylitykseen voi käyttää apuna siirrettävää luiskaa, henkilökunta auttaa tarvittaessa sen käytössä samoin kuin kynnyksen kanssa.

Tapahtuma Facebookissa.

Jaa tämä artikkeli