Stadissa tehty: opiskelijatöitä Painokellarissa

Stadissa tehty: opiskelijatöitä Painokellarissa

Stadissa tehty 2022 -näyttely on esillä Päivälehden museon Painokellarissa 12.6.–18.9.2022.

Mininäyttelyssä on esillä kymmenen Stadin AO:n Kullervonkadun toimipaikassa vuonna 2022 media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkintoa opiskelleen opiskelijan harjoitus- tai asiakastyötä. Opiskelijat ovat saaneet ohjausta töiden tekemisessä opettajilta, työpaikkaohjaajilta ja asiakkailta.

Työt tähän näyttelyyn valitsi raati, joka koostui Stadin ammatti- ja aikuisopiston media-alan opettajista. Päivälehden museon nimeämä palkintolautakunta valitsee näiden töiden joukosta parhaaksi katsomansa työn. Voittaja julkistetaan Päivälehden museossa Taiteiden yönä 18.8.2022 järjestettävässä tilaisuudessa.

Lue lisää Stadin AO:n Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnosta.

Kuva: Susanna Falenius. Kuva on osa näyttelyssä esillä olevaa 12 Months of Avocados -seinäkalenteria.

Jaa tämä artikkeli