Tiitiäisen aika: ryhmien vierailut näyttelyyn

Tiitiäisen aika: ryhmien vierailut näyttelyyn

Päivälehden museo siirtyy 20. toukokuuta Tiitiäisen aikaan, kun Kirsi Kunnaksen rakastetuimmat runot ja hänen kirjojensa kekseliäimmät kuvitukset eri vuosikymmeniltä yhdistyvät värikkääksi ja vuorovaikutteiseksi koko perheen näyttelyksi.

Näyttelyyn voi varata opastetun vierailun 10–25 hengen ryhmälle arkiaamuisin: tarjolla on tunnin mittaisia aikoja ennen museon avautumista muulle yleisölle. Opastettu vierailu koostuu kierroksesta näyttelyyn ja sen jälkeisestä leikkiajasta. Ajat ovat varattavissa 23.5.–30.10. aikavälille eli Tiitiäisen aika -näyttelyn päättymiseen asti.

  • Viikot 21 ja 22: opastetut vierailut arkisin klo 8, 9 ja 10
  • Viikosta 23 eteenpäin: opastetut vierailut arkisin klo 9 ja 10

Ryhmät voivat tulla vierailulle omatoimisesti myös klo 11 jälkeen, mutta myös tällöin toivomme, että varaatte ajan, jotta näyttelytilassa ei olisi useaa ryhmää samanaikaisesti.

Näyttely soveltuu parhaiten päiväkoti-ikäisille ja alakoulun alimmille luokille. Tunnin kestävä museovierailu on maksuton ja se varataan sähköpostitse tai puhelimitse. Opastus myös ruotsiksi / Guidning även på svenska!

Varaukset (14.4. klo 9 alkaen) ja lisätiedot:
Puh. 020 720 9810, museo@hssaatio.fi

(Kuva: Kristiina Louhi)

Jaa tämä artikkeli