Tapahtumayhteistyötä 18.3. Postimuseossa Tampereella

Tapahtumayhteistyötä 18.3. Postimuseossa Tampereella

Postimuseossa perjantaina 18.3.2022 järjestettävässä Suurten uutisten illassa ollaan kummallisten ja toisinaan myös selittämättömien uutisten äärellä. Mysteerien jäljillä -tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Päivälehden museon ja Postimuseon kanssa!

Suurten uutisten ilta -tapahtumasarjassa tutustutaan historian merkkitapahtumiin sekä maailmaa muuttaneisiin ja ihmisiä liikuttaneisiin ilmiöihin lehtiuutisten kautta. 18. maaliskuuta teemana on Mysteerien jäljillä. Mysteerit ovat aina kiehtoneet ihmisiä ja ne ovat päätyneet lehtien palstoille. Postimuseon tuottaja Emilia Laulainen ja Päivälehden museon palvelukoordinaattori Aikku Meura kaivautuvat vuosikymmenten aikana kohahduttaneisiin mysteereihin.

Tapahtumaan on vapaa pääsy ja se on osa Aamukahvi ja tuore lehti -näyttelyn ohjelmaa. Lue lisää näyttely-yhteistyöstämme viimekeväisestä artikkelista. Mysteerien jäljillä -tapahtuma löytyy myös Facebookista.

Jaa tämä artikkeli