Meemikoulu joukkoistaa tulevan opetussuunnitelmansa

Meemikoulu joukkoistaa tulevan opetussuunnitelmansa

Mediataitoviikolla, 10.2.2022 lanseerattu Meemikoulu on tänä vuonna järjestettävä tapahtumasarja, jonka opetussuunnitelma on avattu kaiken kansan pohdittavaksi. Meemikoulun taustalla ovat Päivälehden museon lisäksi Saara Särmän vetämä MEMEPOL, Koneen Säätiön rahoittamassa Vastapuhe-hankkeessa työskentelevä Jenna Jauhiainen sekä väitöskirjatutkija Reeta Karjalainen.

Mitä sinä haluaisit Meemikoulun opetussuunnitelmaan? Entä millaisia toiveita sinulla on meemeihin liittyvien oppimateriaalien suhteen? Sivustolla voit osallistua myöhemmin vuonna 2022 käynnistyvän Meemikoulun opetussuunnitelman suunnitteluun. Lisäksi sivustolta löytyy Meemitohtorin palsta, jossa voit kysyä sinua askarruttavia kysymyksiä meemeistä.

Meemikoulun internet-sivu: https://meemikoulu.fi/

Jaa tämä artikkeli