Osallistu Trafiikin piparkakkukisaan!

Osallistu Trafiikin piparkakkukisaan!

Trafiikki-museoiden ensimmäinen piparkakkukisa on käynnissä! Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja toteuta piparkakusta vaikka jäänmurtaja, resiina tai radio. Päivälehden museo kannustaa leipureita etenkin media-aiheisten piparien ja piparirakennelmien valmistamiseen.

Mitä?

Trafiikin piparkakkukilpailuun voit osallistua luomallasi piparkakkukokonaisuudessa, joka käsittelee liikennettä, viestintää tai teknologiaa. Inspiraatiota löydät esimerkiksi Trafiikki-jäsenmuseoiden verkkosivuilta. Kisakutsu löytyy myös Trafiikin omilta verkkosivuilta.

Miten?

Osallistu kilpailuun lähettämällä kuva luomuksestasi sekä siihen liittyvä lyhyt kertomus osoitteeseen: info@trafiikki.fi

Kilpailuun osallistuvia piparkakkuteoksia esitellään Trafiikin Facebook- ja Instagram-kanavilla joulukuun ajan. 24.12. mennessä osallistuneiden kesken arvotaan jouluinen tuotepaketti.

Mikä Trafiikki?

Trafiikki-museot ry on vuodesta 2004 toiminut liikenteen ja viestinnän parissa toimivien museoiden yhteistyöverkosto. Yhdistyksen kymmenen jäsenmuseota tarkastelevat kaikki omista näkökulmistaan suomalaisen viestinnän, teknologian ja liikenteen historiaa, nykyhetkeä ja tulevaisuutta. Verkoston tavoitteena on kehittää museoalaa koulutusten, hankkeiden ja muun yhteistoiminnan avulla. Yleisölle Trafiikki-museot ovat tuttuja vierailukohteita eri puolella Suomea.

Jaa tämä artikkeli