Aku Ankka -lehden erikoisnumeroa tarjolla sarjakuvien ystäville

Aku Ankka -lehden erikoisnumeroa tarjolla sarjakuvien ystäville

Lukemisen juhlaa! -näyttely päättyi lokakuun lopulla, mutta Päivälehden museoon jäi runsaasti näyttelyn omaa lehteä. Tarjoamme lehteä ilmaiseksi kaikille siitä kiinnostuneille: esimerkiksi kouluille, harrastusryhmille, nuoriso- ja seniorityöhön.

Keräilynumero juhlistaa tänä vuonna 70 vuotta täyttävää Aku Ankka -lehteä. Sitä ei ole voinut tilata, vaan se on ollut jaossa ainoastaan museossa.

Aku Ankan 70-vuotisjuhlanumero sisältää Ankka-triviaa ja historiallisia Aku Ankka -tarinoita. 16-sivuinen lehti sisältää myös sarjakuvataiteilija Kari Korhosen näyttelyä varten laatiman tarinan Pikku apulainen: Lahjajahti, jossa kerrotaan Aku Ankan kadonneesta syntymäpäivälahjasta.

Lehteä voi noutaa Päivälehden museosta: ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, niin sovimme noudettavasta määrästä ja noutoajasta. Postitamme enintään 25 lehden niput Helsingin ulkopuolelle veloituksetta.

Jaa tämä artikkeli