Lukemisen juhlaa! -näyttelyyn ilman ajanvarausta 1.7. alkaen

Lukemisen juhlaa! -näyttelyyn ilman ajanvarausta 1.7. alkaen

Päivälehden museossa on ollut käytössä keväästä 2021 alkaen sähköinen varauskalenteri oman vierailuajan varaamiseen Lukemisen juhlaa! Aku Ankka -lehti Suomessa 70 vuotta -näyttelyyn. Kalenterin käytöstä luovutaan parantuneen koronavirustilanteen takia 1.7. alkaen.

Museon henkilökunta rajoittaa tarvittaessa väkimääriä museon näyttelytiloissa, jotta niissä on mahdollisuus liikkua väljästi. Edellytämme myös kasvomaskin käyttöä kaikilta yli 12-vuotiailta.

1.7. alkaen tarjoamme ryhmille vierailuaikoja Lukemisen juhlaa! -näyttelyyn vain arkiaamuisin. Heinäkuun ajan klo 9 –10 välillä sekä 1.8. alkaen klo 9 –11 välillä. Museo ei toistaiseksi tarjoa opastuksia tai työpajoja, mutta toivottavasti niitä voidaan jälleen toteuttaa syksyllä.

Seuraamme viranomaisten antamia ohjeita ja tiedotamme mahdollisista muutoksista toimintaamme.

Jaa tämä artikkeli