Uuden ja salaperäisen edessä ja Tarothaaste jatkuvat

Uuden ja salaperäisen edessä ja Tarothaaste jatkuvat

Päivälehden museon esoteria-aiheinen näyttely ja sen etätyöpaja saivat lisäaikaa. Suomalaisia 1800–1900-lukujen taitteen kirjailijapiirejä ja niiden yhteyksiä esoteeriseen ajatteluun kuvaava näyttely Uuden ja salaperäisen edessä jatkuu 12.9.2021 asti. Haluamme tarjota useammalle museokävijälle mahdollisuuden tutustua mielenkiintoiseen näyttelyyn, joka avattiin koronarajoitusten aikana.

Näyttelyn oheisohjelma, etätyöpajana toteutettava Tarothaaste puolestaan jatkuu 8.5.2021 asti. Omia tulkintoja tarot-korteista voi siis lähettää museolle tuohon päivämäärään mennessä. Teoksia esitellään kevään aikana museon Instagram-tilillä sekä toukokuun alussa myös museon Facebook-sivulla.

8. toukokuuta tulee kuluneeksi 130 vuotta Teosofisen seuran merkkihahmon ja meedion, Helena Petrovna Blavatskyn kuolemasta. Blavatskyn mukaan maailman kaikki uskonnot pitävät sisällään muinaista esoteerista tietoa. Hän yhdisteli teosofiaansa muun muassa alkemiaa, hindulaisuutta ja Kabbalaa.

Lisätietoa näyttelystä ja sen ohjelmasta sivuillamme:

Uuden ja salaperäisen edessä – kirjailijat ja esoteria modernisoituvassa Suomessa.

Tarothaasteen esittely ja ohjeet osallistumiseen.

Jaa tämä artikkeli