Joulu kotiin läheltä. Design District Market verkossa ja kivijalkaliikkeissä 1.–15.12.2020

Joulu kotiin läheltä. Design District Market verkossa ja kivijalkaliikkeissä 1.–15.12.2020

Design District Helsinki on perinteisesti järjestänyt joulumarketin Vanhalla Ylioppilastalolla joulun alla, mutta tänä vuonna DDH Market tapahtuu jäsenyritysten omissa liikkeissä, verkkokaupoissa ja sähköisillä alustoilla 1.–15.12.2020.

Päivälehden museo osallistuu tänä vuonna Design District Marketiin: pieni ja omaperäinen museokauppamme tarjoaa joululahjaideoita esimerkiksi haastavien palapelien, typografian ja vanhojen valokuvien ystäville. Kaupasta löytyy myös laaja ja vaihtuva valikoima mediahistoriaa sivuavaa kirjallisuutta useammalta vuosikymmeneltä.

Museo on suljettu 30.11.–20.12. koronakoordinaatioryhmän suositusten mukaisesti. Pyrimme kuitenkin tarjoamaan museokauppaan vierailuja ajanvarauksella: ota yhteys palvelukoordinaattori Aikku Meuraan sopiaksesi omasta ostoshetkestä museon tiloissa. Museolla ei ole tällä hetkellä verkkokauppaa, joten ostoksia voi tehdä vain paikan päällä Ludviginkadulla.

Design District Helsinki on luovien tekijöiden keskittymä ja vuodesta 2005 alkaen toiminut verkosto Helsingin kantakaupungissa. Verkostossa on mukana muun muassa kauppoja, gallerioita, kahviloita ja museoita.

Design Districtissä ei ole ainoastaan suomalaisen muotoilun koti, vaan katujen varsilla on intohimoista yrittäjyyttä, toteutuneita unelmia, kiehtovia tarinoita, vastuullisuutta, huolenpitoa, maukkaita makuja ja taidetta. Lähde kiertämään designkorttelikatuja, tee jouluostoksesi pienissä yrityksissä ja tue paikallista. Mukana on yhteensä 45 jäsenliikettä.

Myyjäisten Facebook-tapahtuma:
https://www.facebook.com/events/422771702190357/

Myyjäiset DDH:n verkkosivuilla:
https://designdistrict.fi/fi/tapahtumat/joulu-kotiin-lahelta/

Päivälehden museon kampanjasivulta löydät tiedot julistetarjouksesta sekä 2.12. ja 9.12. pidettävistä joulukorttityöpajoista:
https://designdistrict.fi/fi/kampanjat/paivalehden-museo/

Jaa tämä artikkeli