Opi museossa -viikko 6.-9.10.2020

Opi museossa -viikko 6.-9.10.2020

Valtakunnallista koululaisten ja opiskelijoiden Opi museossa -viikkoa vietetään 6.-9.10.2020. Viikon tarkoitus on tiivistää museoiden ja koulujen yhteistyötä sekä tuoda esiin museoita useaan oppiaineeseen sopivana avoimena oppimisympäristönä. Useissa museoissa on ilmaisia verkkoaineistoja ja museot järjestävät striimattuja opetustilaisuuksia.

Päivälehden museo on mukana viikolla digitaalisella oppimateriaalipaketilla 1920 / 2020 – uuden vuosikymmenen uutiset. Yläkoulujen ja lukioiden opetukseen suunnattu materiaalipaketti havainnollistaa lehtileikkeiden kautta sitä, millaista helsinkiläisten arki oli 1920-luvun alussa. Aineisto löytyy verkkosivuiltamme Kouluille-välilehdestä.

Opi museossa -tapahtumakalenteri löytyy osoitteesta:
https://opimuseossa.fi/opimuseossa/opi-museossa-viikon-tapahtumat

Jaa tämä artikkeli