Ryhmävierailut ja tilavaraukset Päivälehden museossa syksyllä 2020

Ryhmävierailut ja tilavaraukset Päivälehden museossa syksyllä 2020

Tänä syksynä Päivälehden museon ryhmävierailut ja tilavaraukset toteutetaan erityisjärjestelyin. Museossa vierailevien ryhmien koko on rajoitettu enintään 15 henkilöön, jotta turvavälien toteuttaminen on helpompaa. Opastuksia voi varata sekä perusnäyttelyyn että Seitsemän koiraveljestä -näyttelyyn, mutta työpajoja ei ole tänä vuonna enää tarjonnassa. Tarkemmat tiedot ryhmävierailuista löytyvät Kouluille-alasivulta.

Museon auditoriota on mahdollista hakea käyttöön tilaisuuksien järjestämistä varten. Toistaiseksi auditorio on koronatilanteen takia käytössä vain osittain: tilassa voi järjestää siis enintään 20 hengen tapahtumia.

Seuraamme koronatilanteen kehitystä ja valtioneuvoston ohjeita. Tiedotamme mahdollisista muutoksista museon toiminnassa tarvittaessa.

Jaa tämä artikkeli