Kansainvälinen museopäivä 18.5.2020

Kansainvälinen museopäivä 18.5.2020

Tänään maailman museot pyrkivät yhdenvertaisuuteen ja monimuotoisuuteen: 18.5. vietettävän kansainvälisen museopäivän teema on #Museums4Equality. Päivälehden museo kertoo vapaasta mediasta ja tiedonvälityksestä: oikeus jakaa ja vastaanottaa tarkistettua ja kriittistä tietoa kuuluu kaikille. Moniääninen ja avoimesti toimiva media edistää myös kulttuurista ja yhteiskunnallista monimuotoisuutta. Mahdollisimman monenlaiset tarinat ansaitsevat tulla kerrotuiksi, sekä mediassa että museoissa. Myös ne, joita ei aina huomata tai huomioida.

Päivälehti Museum is focused on freedom of information and media. On our work we highlight the equal right to receive and share verified and reliable information. Media diversity also contributes to cultural and societal diversity. Underrepresented stories must be told, both on media and in museums. Today we join to celebrate the International Museum Day and its themes: equality, diversity and inclusion!

#IMD2020 #Museums4Equality

Jaa tämä artikkeli