Pientä pintaremonttia Monnin kellarissa 14.–15.9. – Helsinki Design Week

Pientä pintaremonttia Monnin kellarissa 14.–15.9. – Helsinki Design Week

On aika sisustaa Monni-kissan rähjäinen kellarikoti uuteen uskoon! Monni on Pekka Töpöhäntä -kirjojen ilkimys, joka härnää Pekkaa tämän lyhyen hännän takia. Päivälehden museosta löytyvä Monnin kellari koristellaan näyttelyn viimeisenä viikonloppuna, 14.–15.9. klo 11-17, viihtyisäksi designluolaksi. Tämä toivottavasti piristää Monnia ja saa hänet kiltimmäksi muita kissoja kohtaan. Museovieraat askartelevat koristeita Monnin kotiin erilaisista materiaaleista.

Tapahtuma on osa Helsinki Design Weekin ohjelmistoa. Vuonna 2005 perustettu Helsinki Design Week on Pohjoismaiden suurin muotoilufestivaali. Vuosittain syyskuussa järjestettävällä monialaisella festivaalilla näyttäytyvät muotoilun eri osa-alueiden lisäksi muun muassa muoti, arkkitehtuuri ja kaupunkikulttuuri. Tänä vuonna Helsinki Design Week järjestetään 5.–15.9.2019.

Tapahtuma Facebookissa.

Lätt renovering av Måns källare 14−15.9

Pelle Svanslös-utställningen närmar sig sitt slut och det är dags att fräscha upp Måns källare. Under det sista veckoslutet 14−15.9 kl. 11−17 är alla välkomna att dekorera och pyssla hemma hos Måns. På så sätt blir Måns säkert glad och vågar vara snällare mot andra katter. Evenemanget är en del av Helsinki Design Week.

Glamming up Monni’s Basement – Helsinki Design Week

Meow! It’s time to decorate Monni’s shabby cellar! Monni is one of the many characters in the feline world of Pekka Töpöhäntä, the famous Swedish children’s book series. On the final weekend of the museum exhibition, on 14.–15.9.,  everyone can participate in turning the dusty cat cellar into a vivid design apartment.

This event is a part of the programme of Helsinki Design Week. Founded in 2005, Helsinki Design Week is the largest design festival in the Nordic countries. Held annually in September, the multidisciplinary festival presents design from a number of fields as well as fashion, architecture and urban culture. This year the festival will be held at 5.–15.9.2019.

Jaa tämä artikkeli