Nukketeatterifestivaali SAMPO 2019 Päivälehden museossa elokuussa

Kolmatta kertaa järjestettävä SAMPO 2019 esittelee nukketeatterin eri tyylejä ja ylittää taidelajien raja-aitoja. Päivälehden museossa on luvassa festivaalin oheisohjelmaa: elokuvia lapsille ja aikuisille sekä pöytäteatterityöpaja. Kaikkiin museossa oleviin ohjelmiin on vapaa pääsy. Paikkoja on kuitenkin rajoitetusti, minkä vuoksi suosittelemme lippujen hankkimista ennakkoon.

Festivaalin järjestää Nukketeatteri Sampo, ja ohjelmaa on Päivälehden museon lisäksi Nukketeatteri Sampossa, Teatteri Avoimissa Ovissa, Annantalolla, Teatteri ILMI Ö:ssä, Keskustakirjasto Oodissa ja Dianapuistossa. Koko ohjelma löytyy osoitteesta www.sampofestival.fi.

Tapahtumat Päivälehden museossa:

Elokuva: Pikku Prinssi
To 29.8.2019 klo 17
La 31.8. klo 14
K7, 108 min

Festival Stop Motion Montréal esittää: Maistiaisia Québecista (A taste from Québec)
La 31.8.2019 klo 17
aikuisille, 90 min

Pöytäteatterityöpaja
La 31.8.2019 klo 12
Pajassa tehdään oma nukke Nukketeatteri Sampon pöytäteatterivälineistöllä. Kukin osallistuja saa valita oman lempihahmonsa välineistön nukkevaihtoehdoista. Teatterinukke rakennetaan pahvista leikkaamalla ja liimaamalla. Lopuksi nukkeen kiinnitetään ohjaustikku ja viimein se onkin valmis esiintymään. Nukke saa tanssia näyttämöllä musiikin tahtiin! Pajan ohjaajana nukketeatteritaiteilija Ilpo Mikkonen / Nukketeatteri PikkuKulkuri.
Varaa paikka työpajaan ennakkoon festivaalin nettisivuilta tai lipunmyynnistä (Nukketeatteri Sampo, Erottajankatu 7).