Kerma kaikkiaan! Teatteria Pekka Töpöhäntä -näyttelyssä 4.5.

Laajasalon Huvilateatterin näyttelijät herättävät kissahahmot henkiin lauantaina 4. toukokuuta. Tervetuloa katsomaan esityksiä Päivälehden museoon.

Ikinuori Pekka Töpöhäntä täyttää tänä vuonna 80 vuotta. Päivälehden museon lastennäyttelyssä voi tutustua rakastettujen kissahahmojen tarinoihin ja katsoa maailmaa kissan näkökulmasta.

Lauantaina 4.5. Pekan, Monnin, Pillin ja Pullan hilpeisiin seikkailuihin pääsee eläytymään myös teatterin välityksellä. Laajasalon Huvilateatteri esittää päivän mittaan kolme kertaa Pekka Töpöhäntä -katkelmia.

Esitykset sijoittuvat museon Pekka Töpöhäntä -näyttelyyn, jossa kissat johdattelevat yleisöä mukaansa. Monni haluaa muun muassa julkaista kirjoituksensa Kissojen Päivälehden yleisönosastolla, joten kissat käyttävät myös museon Painokellarin historiallista painokonetta.

Esitykset alkavat kello 11.30, 13 ja 14.30. Pekka Töpöhäntä -hahmot ovat tavattavissa näyttelyssä myös esitysten välissä.

Esityksissä puhutaan sekä suomea että ruotsia. Siis tervetuloa – kerma kaikkiaan!

Museoon ja esityksiin on vapaa pääsy.

Tapahtuma Facebookissa.

Lauantaina rooleissa:

Pekka: Henrik Andersson
Monni: Jani Nikulainen
Pilli: Kaisu Kurki
Pulla: Harriet Kolehmainen
Mauri Mäyräkoira: Markku Arokanto

Maskeerauksen suunnittelu ja toteutus: Kaisu Kurki
Pekan pilkkalaulun sävellys: Tomi Christiansson
Puvustus: Mark Steppenstump
Ohjaus: Markku Arokanto

Välkommen på ett kattäventyr lördagen den 4 maj!

Teatergruppen Laajasalon Huvilateatteri spelar Pelle Svanslös på Päivälehtimuseet lördagen den 4 maj. Föreställningarna börjar kl. 11.30, 13 och 14.30. En föreställning tar ca 20 minuter. Pelle, Måns, Bill och Bull samt Taxen Max kan också träffas mellan föreställningarna.

Pelle Svanslös & Co. talar både finska och svenska.

Fritt inträde! Välkommen!

I rollerna: