Pekka Töpöhäntä: näyttelyn avajaiset lapsille 17.3.2019

Pekka Töpöhäntä: näyttelyn avajaiset lapsille 17.3.2019

Miau! Pekka Töpöhäntä kutsuu lapset tutustumaan uuteen näyttelyynsä Päivälehden museoon sunnuntaina 17.3.2019 klo 11-15. Ensimmäinen kirja Töpöhännän seikkailuista ilmestyi Ruotsissa 80 vuotta sitten, ja tänä vuonna hännät heiluvat Päivälehden museossa. Toiminnallisessa näyttelyssä voi katsoa maailmaa kissan näkökulmasta ja tehdä itsekin kissamaisia temppuja! Ken uskaltaa, voi kurkistaa Monni-kissan hämärään hiilikellariin.

Lasten avajaisiin ei tarvitse ilmoittautua. Kaikki kissojen maailmasta kiinnostuneet lapset ovat tervetulleita. Myös lasten kissalelut on kutsuttu tutustumaan kaupunkilaiskissojen maailmaan! Avajaisissa on mehutarjoilu ja jaossa on ilmapalloja.

Laajasalon Huvilateatteri esittää avajaisissa Pekka Töpöhäntä –katkelmia. Esitykset ovat kello 11:30, 13 ja 14:30. Pekka Töpöhäntä -hahmot ovat tavattavissa näyttelyssä esitysten välissä. Rooleissa:

Pekka: Jaakko Tammi
Monni: Jani Nikulainen
Pilli: Kaisu Kurki
Pulla: Harriet Kolehmainen
Mauri Mäyräkoira: Markku Arokanto

Maskeerauksen suunnittelu ja toteutus: Kaisu Kurki
Pekan pilkkalaulun sävellys: Tomi Christiansson
Puvustus: Mark Steppenstump
Ohjaus: Markku Arokanto

Museon painokellarissa on lisäksi kello 14-16 työnäytös, jossa voi piipahtaa tutustumassa vanhoihin painokoneisiin ja perinteiseen kirjapainotaitoon.

Vapaa pääsy! Lämpimästi tervetuloa.

Tapahtuma Facebookissa.

Jaa tämä artikkeli