Kertova kuva -keskustelut 28.1. ja 8.2.

Kertova kuva -keskustelut 28.1. ja 8.2.

Journalistista kuvitusta esittelevä Kertova kuva -näyttely tarjoaa ohjelmaa visuaalisesta kerronnasta kiinnostuneille. 28.1. ja 8.2. keskustelutilaisuuksissa on puhumassa näyttelyn kuratoineiden Ville Hännisen ja Ville Tietäväisen lisäksi visuaalisen median ammattilaisia. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy!

Visuaalisen journalismin tila. 28.1. klo 17-19.
Sanaisen arkkunsa aiheesta avaavat Päivälehden museon Kertova kuva -näyttelyn kuraattorit ja samannimisen kirjan tekijät Ville Hänninen ja Ville Tietäväinen. Lisäksi keskustelemassa ovat Aamulehden päätoimittaja Jussi Tuulensuu, visuaalinen journalisti Lasse Rantanen ja valokuvaaja Hannamari Shakya.

Valokuva vai kuvitus? 8.2. klo 17-19.
Keskusteluun osallistuvat Ville Hännisen ja Ville Tietäväisen lisäksi valokuvataiteilija ja kuvantutkija Hanna Weselius ja kuvittaja Pauliina Mäkelä.

Jaa tämä artikkeli