Omituisten otusten yö

Omituisten otusten yö

Taiteiden yö Päivälehden museossa
23.8.2018 klo 16–22

Museosta löytyy Taiteiden yönä robotteja, emojeja, tulevaisuuden pikku otuksia ja omintakeista musiikkia. Tervetuloa!

klo 16-19 Askartele oma piirtorobotti. Käsityökoulu Robotin työpajassa rakennetaan robotteja, jotka osaavat piirtää. Paja toteutetaan yksi vanhempi + yksi lapsi –muodossa, sillä osa työvaiheista on vaativia. Non-stop-pajaan otetaan uudet osallistujat noin puolen tunnin välein.

klo 16-19 Omituisten otusten magneetit. Millaisia otuksia voi kohdata aika- tai avaruusmatkalla? Jääkaappimagneettien askartelua Pelle Peloton –näyttelyssä.

klo 18 Stadissa tehty –palkintojenjako. Stadin Ammattiopiston painoviestinnän opiskelijatöiden arviointi.

Klo 18-20 Preeglaa emoji. Hektinen digiaika ja perinteinen kirjapainotekniikka kohtaavat: painamme emoji-hymiöitä paperille kohokuviksi. Tule preeglaamaan eli korkopuristamaan oma emojikortti tai –kirjanmerkki! Myös muita painokellarin historiallisia laitteita esitellään työnäytöksessä.

Klo 20 Selfish Shellfish. Poikkitaiteellinen, kaikenikäisiä kiehtova ja suomenkielinen bändi. Keikat ovat yhdistelmä pienimuotoisuutta ja ällistyttävää spektaakkelia, haikeutta ja hyväntuulisuutta värikkäine asuineen ja peruukkeineen.

Klo 17-21: Teppo Järvi piirtää karikatyyrejä (hinta 20€).

Koko illan ajan museon auditoriossa: pienoisnäyttely Kolme otosta tšekkiläisestä nukketeatterista. Klo 12-18 Sampo-nukketeatterifestivaalin lastenelokuvia.

Camillan kahvilassa on myynnissä suolaisia ja makeita herkkuja koko illan ajan.

Tapahtuma Facebookissa.

Jaa tämä artikkeli