Robottien kokoontumisajot Pelle Peloton –näyttelyssä 12.6.

Robottien kokoontumisajot Pelle Peloton –näyttelyssä 12.6.

Helsinki-päivän ohjelmaa 12.6.2018 klo 10-16

Huomio robotit, niiden omistajat ja niistä kiinnostuneet!

Aamupäivällä tutustumme Ankkalinnan kuuluisimmasta keksijästä, Pelle Pelottomasta, kertovaan näyttelyyn.

Klo 10: Opastus alle kouluikäisille lapsille.

Klo 11: Opastus alakoululaisille.

Klo 12-16: Robottien kokoontumisajot. Kaikki lelurobotit on kutsuttu museovierailulle! Robottien kokoontumisajoissa robotit tutustuvat toisiinsa ja pääsevät seikkailemaan Pelle Peloton –näyttelyssä. Oman robotin voi laittaa osallistumaan vaikkapa juoksukilpailuun.

Klo 12-15: Käsityökoulu Robotin työpaja: tee oma tärinämoottoroitu piirtorobotti. Nonstop-työpajassa tutustumme sähköön, elektroniikkaa ja virtapiiriin hauskan askartelun lomassa! Työpaja sopii kaikenikäisille yhdessä vanhemman kanssa. Rakentaminen kestää noin 20 minuuttia ja aiempaa kokemusta ei tarvita. Pajaan otetaan aina puolen tunnin välein 5-6 uutta rakentajaa.

Jos haluat tuoda kokoontumisajoihin esiteltäväksi isomman robotin tai kokonaisuuden, tai sinulla on jotain erityistarpeita esittelyä varten, niin olethan meihin etukäteen yhteydessä: museo@hssaatio.fi. Haemme paikalle kaikenlaisia robotteja esiteltäväksi, robotin koosta ja taidoista riippumatta. Kutsumme mukaan sekä elektroniikkarakentelijat että robotiikan parissa työskentelevät yritykset.

Tapahtuma on osa Pelle Peloton – maailman pelottomin keksijä –näyttelyn ohjelmaa.

Helsinki-päivänä museon painokellarissa avataan yleisölle Stadissa tehty 2018 –näyttely, joka esittelee Stadin Ammattiopiston painoviestinnän opiskelijoiden töitä.

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/2005840739668648/

Jaa tämä artikkeli