Pelle Peloton –näyttelyn tiedetyöpajat kouluille keväällä 2018

Pelle Peloton –näyttelyn tiedetyöpajat kouluille keväällä 2018

Alakoulun luokille suunnatuissa, ohjatuissa työpajoissa lapset tutustuvat kemian, luonnontieteiden ja elektroniikan maailmaan ja perusmenetelmiin. Pajoissa opetellaan siis taitoja, jotka ovat tärkeitä niin tosielämän tutkijoille kuin myös Pelle Pelottomalle! Pajat ovat maksuttomia ja niiden ajat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Pajan osallistujamäärä on enintään 25 oppilasta. Pajojen kesto on noin tunti, ja niiden jälkeen ryhmille varataan aikaa näyttelyyn tutustumiseen.

Kevään Elektroniikkatyöpajat ja Värikästä kemiaa –työpajat ovat jo täynnä. 2.-4.-luokkalaisille suunnattujen pajojen toteutuksesta vastaavat Helsingin yliopiston tiedeluokka Linkki ja Aalto-yliopisto Junior.

Ilmoittautuminen pajoihin puhelimitse: 020 720 9810 tai sähköpostitse: museo@hssaatio.fi.

Pajoja on tulossa lisää myös alkusyksylle 2018! Pelle Peloton -näyttely on auki 16.9. asti.

Jaa tämä artikkeli