Mediataitoviikko 2018

Mediataitoviikko 2018

Mediataitoviikkoa vietetään 5.–11.2.2018. Se on mediakasvatuksen teemaviikko, jonka tavoitteena on kehittää lasten, nuorten ja aikuisten mediataitoja sekä vahvistaa aikuisten valmiuksia mediakasvatukseen. Mediataitoviikkoa koordinoi Kansallinen audiovisuaalinen instituutti KAVI.

Viikon ohjelmaan kuuluu runsas tarjonta tapahtumia, kampanjoita ja materiaaleja. Niiden listaus löytyy Mediataitoviikon sivuilta.

Päivälehden museo on yksi Mediataitoviikon yhteistyökumppaneista. Tarjoamme viikon osaksi tammikuussa julkaistua, 12-sivuista Helsingin Sanomat Uutisvuosi 1918 -historialehteä, jota voi tilata meiltä veloituksetta oppilaitos- ja erilaiseen yhteisökäyttöön.

Uutisvuosi 1918-lehden sisällöt löytyvät aukikirjoitettuna osoitteesta http://www.hs1918.fi. Sivusto sisältää myös opetuskäyttöön tarkoitetun tehtäväpaketin, joka on suunnattu yläkouluihin ja lukioihin.

Jaa tämä artikkeli