Säätiöpäivä Narinkkatorilla 1.10.2017

Säätiöpäivä Narinkkatorilla 1.10.2017

 

Sunnuntaina 1.10.2017 eri puolilla Suomea vietetään Säätiöpäivää. Helsingissä Säätiöpäivä on iso ja ilmainen säätiöfestari, jota vietetään Narinkkatorilla Kampissa klo 11-15. Päivän aikana säätiöt tarjoavat taide-, kulttuuri- ja tiede-elämyksiä laidasta laitaan ja kaikenikäisille.

Päivälehden museo on osa Helsingin Sanomain Säätiötä. Tuomme festareille livepiirustuskeikalle piirtäjät Aino Sutisen ja Jorma Lampelan, joiden työskentelyä voi seurata tai uskaltautua jopa itse malliksi. HSS:n pisteellä on lisäksi jaossa museon tuottamaa, suosittua juhlalehteä, joka kertoo vuoden 1917 merkittävistä uutistapahtumista.

Tervetuloa pistäytymään Säätiöpäivään!

Tarkemmat tiedot ohjelmasta: www.saatiopaiva.fi

Facebook: https://www.facebook.com/saatiopaiva/

Jaa tämä artikkeli