Taiteiden yö Päivälehden museossa 24.8.2017 klo 17-22

Taiteiden yö Päivälehden museossa 24.8.2017 klo 17-22

Museossa on Taiteiden yönä jälleen vetävä kattaus ohjelmaa kaikenikäisille! Kuvittaja Maija Hurmeen Runopolkuja-pajassa lapset pääsevät runoilemaan ja kuvittamaan runojaan. Netti-ilmiöksi noussut hilpeä Kalevauva.fi rokkaa foorumikirjoittelun ihmeellisessä maailmassa. Camillan kahvila myy makeita ja suolaisia herkkuja koko illan ajan.

Klo 17-20 Runopolkuja. Skogspoesi. Forest poetry.

Runopolkuja. Polut luikertelevat pitkin metsää, puiden ja kivien lomassa liikkuu jos jonkinmoista vaeltajaa ja otusta. Non-stop-työpajassa luodaan yhdessä kuvaa ja runoja metsästä. Mukaasi saat itse toteuttamasi runokirjan aukeaman. Työpaja sopii lapsille ja aikuisille. Pienimmät runoilevat aikuisen kanssa. Työpajaa ohjaa kuvittaja Maija Hurme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Skogspoesi. Stigarna slingrar sig i skogen, bland träd och stenar rör sig vandrare och varelser av alla de slag. I non-stop-verkstaden skapar vi tillsammans bilder och poesi om skogen. Med dig får du ett uppslag med bild och en dikt som du har skapat själv. Verkstaden passar både barn och vuxna. De minsta skapar tillsammans med en vuxen. Verkstaden leds av illustratören Maija Hurme på finska, svenska och engelska.

Forest poetry. The woods are lovely, dark and deep… filled with wanderers and creatures of different shapes. In this non-stop workshop we create images and poems together. You will get a poetry book spread to take home with you, filled with your own art and poems. The workshop is suited for children and adults.

Klo 20:30 Kalevauva.fi

Oletko joskus ällistellyt vauva.fi -nettifoorumin keskusteluja? Jos näin on, niin Kalevauva.fi saattaa olla uusi suosikkibändisi. Alkukesällä ensialbuminsa julkaissut duo ammentaa sanoituksensa nettikeskustelujen absurdeimmista syövereistä.

Klo 18-20:30 Työnäytös painokellarissa

Museon painokellarin historialliset koneet käynnistetään klo 18, ja paikalla olevat latomo- ja sanomalehtipainoalan konkarit kertovat kirjapainotaidon perinteisistä menetelmistä. Illan aikana palkitaan myös painoviestinnän opiskelijoiden Stadissa tehty -näyttelyn paras työ.

Facebook-tapahtuma

Night of the Arts: program in English 

Jaa tämä artikkeli