Päivälehden museon Medelplan -näyttely siirtynyt Sastamalaan

Päivälehden museon Medelplan -näyttely siirtynyt Sastamalaan

Puuhun leikattu – käsin painettu

Päivälehden museon kuutisen vuotta sitten tuottama näyttely Puuhun leikattu – käsin painettu on nähtävillä 13.6. – 5.8.2017 Sastamalassa. Näyttely perustuu kirjahistorioitsija Anna Perälän käsikirjoitukseen ja se on toteutettu yhteistyössä pälkäneläisen Daniel Medelplan -museon kanssa. Näyttelyn uuden tulemisen kunniaksi Päivälehden museo on julkaissut pdf-muodossa Anna Perälän kirjoittaman tutkimuksen Daniel Medelplanin jäljillä. Kirjasen, joka kertoo näyttelyn taustoista, voi lukea ja ladata ilmaiseksi täältä.

Puuhun leikattu – käsin painettu –näyttely on avoinna tiistaista lauantaisin klo 11 – 17  Tornihuvilassa, Marttilankatu 12, 38200 Sastamala.

 

 

Jaa tämä artikkeli