MediaMaanantai: Rajoitetaanko Suomessa kuvanvapautta?

MediaMaanantai: Rajoitetaanko Suomessa kuvanvapautta?

Posti tilasi kuvittaja Ville Tietäväiseltä sananvapausaiheisen postimerkkisarjan, jonka piti ilmestyä keväällä 2016.  Tilaajan hyväksymät ja jo painetut merkit jätettiin kuitenkin julkaisematta. Miksi?   

Helsingin Sanomain Säätiön järjestämässä MediaMaanantai-illassa puhutaan 28.11. klo 17-19 kuvanvapaudesta. Rajoitetaanko Suomessa kuvanvapautta? Voiko kuva olla vaarallinen? Onko kuvaa vaikeampi ymmärtää kuin sanaa? Saako kuvasta loukkaantua? Aiheesta keskustelevat Ville Tietäväinen, kirjailija, graafinen suunnittelija Matti Remes Postin Taidetoimikunnasta sekä toimittaja Ville Hänninen.

Tilaisuus järjestetään maanantaina 28.11. klo 17-19 Päivälehden museossa, Ludviginkatu 2-4. Vapaa pääsy.

Keskustelusarja jatkuu keväällä 2017.

Lisätietoja: Yliasiamies Ulla Koski, puh. 040 73 11 507 ulla.koski@hssaatio.fi

 

Jaa tämä artikkeli