Taiteiden yönä tapahtuu!

Taiteiden yönä tapahtuu!

Taiteiden yönä 25.8. kuullaan uutisia 1700-luvulta ja tutustutaan keppihevosharrastukseen sekä Nukketeatteri Sampon toimintaan. Illan päätteeksi käärivät kirjaltajat Painokellarissa hihansa ja ryhtyvät hommiin!

OHJELMA:

Klo 16-19 Keppihevosten kokoontuminen
Kiinnostaako keppihevosharrastus? Kepparien ystävät tapaavat museolla Taiteiden yönä. Luvassa leikkimielinen kepparikilpailu, jossa pikku palkintoja jaetaan yllättävinkin perustein!  Ota oma ratsu mukaan! Paikan päällä myös pieni määrä lainahevosia lajin kokeilemista varten. Ilmoittautuminen kilpailuun klo 11-16:30. Kilpailu alkaa klo 17. Ohjelmassa myös kynäkepparien askartelua ja popcorntarjoilua.

Klo 18 Stadissa tehty 2016 –näyttelyn palkintojen jako

Klo 18.30 Harakka huttua keittää (n. 15 min) Susan Aho ja Antero Reinistö esittävät musiikkia Nukketeatteri Sampon syksyn ohjelmistosta.

Klo 20 Uutisia 1700-luvulta, osa 1 (15 min)
Mitä kuuluu Englantin Waltakunnalle? Mikä neuwoksi porotuxeen? Näyttelijä Eero Enqvist lukee Suomenkielisiä Tieto-Sanomia vuodelta 1776.

Klo 21 Uutisia 1700-luvulta, osa 2 (15 min)
Mitä kuuluu Englantin waltakunnalle? Mikä neuwoksi porotuxeen? Näyttelijä Eero Enqvist lukee Suomenkielisiä Tieto-Sanomia vuodelta 1776.

19.30-21.30  Kokeile lööpin tekemistä –  kohopainommattilaiset auttavat: Lööpintekijöitä ohjaavat Jussi ja Masa. Seppo auttaa vedostamisessa, Juan hoitaa painamisen ja Hemppa koneladonnan. Metallitaitosta huolehtivat Jokke, Pena ja Olli.

Camillan kahviosta kotona leivottuja herkkuja!

Jaa tämä artikkeli