Somecity – vapaus viestiä

Somecity – vapaus viestiä

3.5. – 30.10.2016

Viestit matkaavat valonnopeudella, kuvavirta vilisee silmissä ja hymiöt sinkoilevat. Voit saada ja jakaa tietoa vuorokaudenajasta tai sijainnistasi riippumatta. Internetin näkymättömien verkostojen kautta voit jutella sinulle tärkeiden ihmisten kanssa ja tietysti myös pitää hauskaa. Tätä kaikkea on sosiaalinen media eli tuttavallisemmin some.

Somecityssä käsitellään sosiaalisen median mahdollisuuksia ja haasteita reippaalla otteella. Somecityn hullunkuriset asukkaat johdattelevat kävijät mukaan arkielämän sometilanteisiin ja tarjoavat ratkaisuja niistä kumpuaviin pulmiin. Mukana haukahtelee myös Somecityn oma ilmaisunvapauteen erikoistunut asiantuntija Sir Edgar. Näyttely toimii parhaiten alakouluikäisille lapsille.

Jaa tämä artikkeli