MediaMaanantai – Kriitikon valta 6.11. klo 17

MediaMaanantai – Kriitikon valta 6.11. klo 17

6.11.2017 klo 17-19 keskustelutilaisuuden aiheena on Kriitikon valta. Panelisteina esiintyvät Tampereen yliopiston dosentti Heikki Hellman, kirjailija Venla Hiidensalo, Helsingin Sanomien toimittaja Teemu Luukka ja Suomen Näyttelijäliiton puheenjohtaja Helena Ryti.

MediaMaanantai on Helsingin Sanomain Säätiön keskustelusarja mediasta, journalismista ja sananvapaudesta. Tilaisuudet ovat maanantaisin klo 17-19 Päivälehden museolla, Ludviginkatu 2-4, Helsinki.  Tilaisuudet ovat avoimia kaikille. Tervetuloa!

Tulossa olevat syksyn 2017 tilaisuudet:

4.12. Ihana, ilkeä julkisuus

Me Naiset -lehden päätoimittaja Iina Artima-Kyrki, stylisti Teuvo Loman, yrittäjä, juontaja Lola Odusoga sekä Suomen Kuvalehden mediakolumnisti Pasi Kivioja.

Jaa tämä artikkeli