Päivälehden museon Medelplan -näyttely avattu Tarttilassa

Puuhun leikattu – käsin painettu

Päivälehden museon kuutisen vuotta sitten tuottama näyttely Puuhun leikattu – käsin painettu on nähtävillä 8.4.–28.5.2017 Paasian ateljeesalissa Sääksmäellä. Näyttely perustuu kirjahistorioitsija Anna Perälän käsikirjoitukseen ja se on toteutettu yhteistyössä pälkäneläisen Daniel Medelplan -museon kanssa. Näyttelyn uuden tulemisen kunniaksi Päivälehden museo on julkaissut pdf-muodossa Anna Perälän kirjoittaman tutkimuksen Daniel Medelplanin jäljillä. Kirjasen, joka kertoo näyttelyn taustoista, voi lukea ja ladata ilmaiseksi täältä.

Puuhun leikattu – käsin painettu –näyttely on avoinna sunnuntaisin klo 12–14 sekä talon tapahtumien aikaan ja ryhmille tilauksesta. Pääsiäisenä Paasia-talo on kuitenkin suljettu.

Paasia-talon osoite on Tarttilanraitti 6, 37770 Tarttila (Valkeakoski). Näyttelyyn on vapaa pääsy. Tiedustelut puh. 040 701 0505 / Jaana Kari, paasianjaana@gmail.com.